A&L – 26 april – Langeveldemolen
We zitten intussen middenin in het trouwseizoen, maar soms is het gewoon fijn om even terug te blikken. Het eerste trouwfeest van dit seizoen.. Dat was er boenk op!
Het was de perfecte aftrap van onze trouwzomer ;-)
Start van de zomer vol lekker eten
Zo’n eerste trouw is altijd een beetje spannend. Je komt binnen bij een koppel waar je maanden naartoe hebt gewerkt, je leert de familie kennen, de grappige nonkels, en de kindjes die rondhuppelen.
On the menu
We zouden geen cateraar zijn als we het niet over ‘food’ zouden hebben! ;-)
Op deze trouw gingen we van start met een aantal zalige amuses: onze favoriet de samosa’s, yakitori-spiesjes, kroketjes van zwarte pens, een butternutvelouté en een frisse carpaccio van kabeljauw met passievrucht. Verrassende hapjes die onze gasten duidelijk konden smaken!
Nadien ging de walking dinner verder met drie grotere hapjes, zoals onze homemade serranohamkroket, buikspek met wortelcrème en sint-jakobsnootjes met gerookte paling.
Zoete afsluiter met het uitgebreide dessertenbuffet, denk maar aan vers ijs, citroenmeringuetaartjes, tiramisu , wafels, boules de berlins en ook een prachtige bruidstaart.
We zijn al volop boekingen aan het inplannen, dus als jij of iemand die je kent plannen heeft voor een trouwfeest, laat het ons weten!
Wil je graag meer info? Check hier onze pagina over trouwfeesten!
Of stuur ons een mailtje, we denken graag met je mee!
Veel liefs,
Team Atelier M